Turiştii care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ioan schiază gratuit în staţiunea Straja

Turiştii care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ioan Botezătorul schiază gratuit în staţiunea turistică Straja, judeţul Hunedoara, ei fiind întrebaţi de angajaţii instalaţiei de teleschi de pe pârtia "Constantinescu" care este prenumele şi apoi lăsaţi să treacă fără a folosi cartela de acces.

137 afișări
Imaginea articolului Turiştii care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ioan schiază gratuit în staţiunea Straja

Turiştii care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ioan schiază gratuit în staţiunea Straja (Imaigne: Zoltan Racz/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit administratorului pârtiei "Constantinescu" din staţiunea montană Straja, Emil Părău, turiştii care îşi sărbătoresc numele de Sfântul Ioan Botezătorul au parte de o supriză la accesul spre instalaţia de teleschi care îi urcă spre pârtii.

"Cei care poartă prenumele Ion, Ioan, Ioana, Oana au parte întreaga zi de gratuitate la accesul pe pârtiile din staţiunea montană Straja. Am vrut să le facem o bucurie turiştilor care au ales să schieze de ziua lor", a declarat Părău.

El a afirmat că schiorii au arătat cărţile de identitate la accesul spre instalaţia de teleschi şi au folosit-o de mai multe ori pentru a ajunge în vârful pârtiilor.

Schiorii vor rămâne pe pârtii până târziu în noapte, iar apoi vor continua distracţia în cabane, hoteluri şi în cluburi.

Peste 2.000 de turişti sunt cazaţi în staţiunea montană Straja, gradul de ocupare al staţiunii fiind de peste 80 la sută, neobişnuit de mare pentru o zi din cursul săptămânii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici