Turiştii căutaţi de jandarmii montani şi poliţişti au fost găsiţi. Cei doi turişti erau daţi dispărut de două zile în Munţii Leaota

Doi turişti care se aflau în Munţii Leaota, din judeţul Argeş, au fost daţi dispăruţi după ce nimeni nu a mai aflat nimic de ei de două zile, iar poliţişti argeşeni şi jandarmi montani au plecat, marţi, în căutarea lor, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE Turiştii daţi dispăruţi în Munţii Leaota au fost găsiţi.

234 afișări
Imaginea articolului Turiştii căutaţi de jandarmii montani şi poliţişti au fost găsiţi. Cei doi turişti erau daţi dispărut de două zile în Munţii Leaota

Jandarmii montani şi poliţiştii caută doi turişti care au dispărut de două zile în Munţii Leaota

UPDATE 16:29 Turiştii căutaţi, marţi, de jandarmii montani, salvamontişti şi poliţişti, în Munţii Leaota, după ce rudele nu au putut lua legătura cu ei de două zile au fost găsiţi într-o zonă fără semnal, aceştia fiind în afara oricărui pericol, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Turiştii pe urmele cărora au plecat marţi mai mulţi poliţişti, jandarmi montani şi salvamontişti au fost găsiţi într-o zonă fără semnal.

Potrivit salvatorilor, turiştii, respectiv un bărbat de 37 de ani şi prietena sa, în vârstă de 38 de ani, ambii din Galaţi, erau campaţi pe traseul montan dintre Valea lui Coman şi Leaota, într-o zonă fără semnal.

Cei doi sunt în afara oricărui pericol, au mai spus salvatorii.

Un bărbat a sunat marţi la 112 să anunţe că doi turişti care au plecat duminică pe un traseu montan din Munţii Leaota nu mai pot fi contactaţi, iar în căutarea lor au plecat mai multe echipaje mixte de salvatori.

Potrivit apelului la 112, cei doi turişti ar fi trebuit să ajungă în zona Crucea Albastră, dar nu au mai răspuns apelurilor telefonice.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, un bărbat a sunat marţi la 112 să anunţe că doi turişti – o femeie şi un bărbat, care au plecat duminică pe un traseu montan din Munţii Leaota nu mai pot fi contactaţi.

„S-au format echipe mixte (poliţişti şi jandarmi montani) care se vor deplasa în munţi pentru recuperarea turiştilor despre care nu se mai ştie nimic de duminică, potrivit sesizării primite prin alel la 112”, a declarat Zamfir.

Potrivit apelului la 112, cei doi turişti ar fi trebuit să ajungă în zona Crucea Albastră, dar nu au mai răspuns apelurilor telefonice, iar rudele s-au alarmat şi au cerut ajutor salvatorilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici