Turiştii din Mamaia vor fi plimbaţi cu autobuzele etajate pe trasee noi

Regia de Transport din Constanţa va inaugura, din 1 iulie, două noi trasee estivale în staţiunea Mamaia, deservite cu autobuze etajate, cu un tarif unic de 1,5 lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

393 afișări
Imaginea articolului Turiştii din Mamaia vor fi plimbaţi cu autobuzele etajate pe trasee noi

Turiştii din Mamaia vor fi plimbaţi cu autobuzele etajate pe trasee noi (Imagine Silviu Matei / Mediafax Foto)

Potrivit RATC, pe primul traseu, denumit "40 Mamaia”, vor circula două autobuze etajate, cu plecare la fiecare 45 de minute de la Gara Constanţa. Acestea vor urma apoi traseul bulevardul Ferdinand - strada Mircea cel Bătrân - bulevardul Mamaia - Mamaia, până la Tabăra Turist şi retur.

Programul zilnic al traseului, inclusiv sâmbăta şi duminica, va fi 09.00 - 13.00 şi 15.00 - 19.00.

Pe traseul doi, denumit "100 Mamaia” vor circula patru autobuze etajate, cu plecare la fiecare 22 de minute, tot din Gara Constanţa. Acestea vor urma apoi traseul bulevardul Lăpuşneanu - staţiunea Mamaia până la hotel Caraiman şi retur.

Programul zilnic al traseului, inclusiv sâmbăta şi duminica, va fi 09.00 - 13.00 şi 15.00 - 19.00.

Astfel, în Mamaia, pe porţiunea Aqua Magic - hotel Caraiman - Aqua Magic, timpul de succesiune al autobuzelor va fi de 11 - 22 de minute.

Autobuzele vor opri în toate staţiile RATC de pe traseele stabilite şi vor avea tarif unic 1,5 lei. Abonamentele şi celelalte gratuităţi nu sunt valabile pe aceste trasee estivale, dar în toate autobuzele de pe liniile estivale "40 Mamaia” şi "100 Mamaia” se vor putea achiziţiona bilete de la conducătorii auto.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici