Turnu Severin: Trei persoane rănite în urma unui conflict în care au fost trase focuri de armă

Trei persoane au ajuns la spital, duminică seară, în urma unui conflict petrecut la Drobeta Turnu Severin, după ce un bărbat a tras cel puţin zece focuri cu un pistol cu bile de cauciuc.

29 afișări
Imaginea articolului Turnu Severin: Trei persoane rănite în urma unui conflict în care au fost trase focuri de armă

Turnu Severin: Trei persoane rănite în urma unui conflict în care au fost trase focuri de armă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 22.30, la intersecţia străzilor Calomfirescu şi Mihai Eminescu din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, Nicolae Lohon, a avut loc un conflict spontan între mai mulţi tineri, unul dintre ei trăgând mai multe focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc, pe care îl deţinea legal.

În urma incidentului, trei persoane au fost rănite, fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Conform sursei citate, agresorul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat incidentul, el fiind dus la sediul Poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii sunt la faţa locului, căutând probe şi încercând să audieze martori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici