Ucis de urs în Azuga. Salvamontiştii din Prahova au găsit cadavrul unui bărbat. Victima a fost atacată de un urs

  • Salvamontiştii susţin că victima a fost atacată de un urs.
  • Bărbatul era căutat de aproape 24 de ore, după ce duminică fusese anunţată dispariţia lui.
  • Este a patra victimă înregistrată în acest an, în zona montană a judeţului Prahova.
4276 afișări
Imaginea articolului Ucis de urs în Azuga. Salvamontiştii din Prahova au găsit cadavrul unui bărbat. Victima a fost atacată de un urs

Ucis de urs în Azuga. Salvamontiştii din Prahova au găsit cadavrul unui bărbat. Victima a fost atacată de un urs

Cadavrul a fost găsit într-o pădure şi, ulterior, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Salvamontiştii care l-au găsit susţin că, probabil, bărbatul a fost atacat de un urs. 

 Bărbatul era căutat de aproape 24 de ore, după ce duminică fusese anunţată dispariţia lui. 

Bărbatul din Azuga, dat dispărut aseară în zona Limbaselu, a fost găsit astăzi de către echipele de căutare, din păcate decedat. Se pare că decesul s-a produs în urma atacului unui urs. Victima a fost coborâtă şi predată Serviciului de medicină legală”, au anunţat salvamontiştii.

Este a patra victimă înregistrată în acest an, în zona montană a judeţului Prahova, precizează reprezentanţii Salvamont Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
salvamont,
urs,
victima,
azuga

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici