Udrea, către turoperatori: Ce ştim sigur, sau aproape sigur, e că anul acesta tot cu mine veţi lucra

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, le-a spus marţi reprezentanţilor Consiliului Consultativ pentru Turism că "în mod sigur, sau aproape sigur" tot cu ea vor lucra în acest an.

261 afișări
Imaginea articolului Udrea, către turoperatori: Ce ştim sigur, sau aproape sigur, e că anul acesta tot cu mine veţi lucra

Udrea, către turoperatori: Ce ştim sigur, sau aproape sigur, e că anul acesta tot cu mine veţi lucra (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Categoric, turismul este cel mai important obiect de activitate al acestui minister. Voi continua să-i acord toată atenţia. Sunt probleme care au rămas nerezolvate şi pe care aş vrea să le rezolvăm în acest an, pentru că ce ştim sigur, sau aproape sigur, este că anul acesta vom colabora, sau tot cu mine veţi lucra. Aş vrea eventual să nu ne despărţim până nu închidem toate problemele pe care le-am deschis în 2009 şi, desigur, dacă va fi să lucrăm şi în continuare, găsim altele de rezolvat", a spus Udrea.

Ea a vorbit despre activităţile de promovare care vor fi derulate în acest an, atât pe canalele interne, cât şi pe cele din străinătate.

"Sunt foarte multe lucruri de făcut, de la acţiunile de promovare până la investiţiile pe care le vom demara în infrastructura turistică", a mai spus Udrea.

Fondurile destinate programului programul multianual de marketing şi promovare turistică sunt de 5,5 milioane de lei anul trecut, de 11 milioane de lei în acest an, 8,5 milioane de lei în 2013 şi câte 8,8 milioane de lei în 2014 şi 2015, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern elaborat de MDRT.

Banii provin de la bugetul de stat, la care se adaugă şi fonduri europene, respectiv 25 de milioane de euro în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici