Udrea despre turismul pe litoral: Nu avem mari şanse dacă nu înţelegem că nu mai merge cu şmecheria

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, susţine că turismul românesc nu poate deveni unul competitiv dacă cei implicaţi în acest domeniu nu termină cu şmecheria şi nu încep să respecte regulile.

58 afișări
Imaginea articolului Udrea despre turismul pe litoral: Nu avem mari şanse dacă nu înţelegem că nu mai merge cu şmecheria

Udrea despre turismul pe litoral: Nu avem mari şanse dacă nu înţelegem că nu mai merge cu şmecheria (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"La Târgul de Turism al României am văzut pliantele ţărilor care participau la târg şi care sunt în competiţie cu România pe turismul de litoral şi mi-am dat seama că nu avem mari şanse dacă nu înţelegem o dată că nu mai merge cu şmecheria. Dacă nu faci lucrurile foarte serios, doar să fii şmecher şi să încalci regulile pentru că îşi permiţi pentru că fie ai o relaţie sus-pusă, fie tu însuţi eşti cineva, niciodată nu vom reuşi să facem din litoralul românesc şi din turism în general un domeniu competitiv", a declarat Udrea, sâmbătă, la Constanţa.

Ministrul Elena Udrea a mai spus că este îngrijorată de situaţia construcţiilor ilegale de pe litoral, motiv pentru care a decis înfiinţarea unui Comandament care să le identifice şi să ia măsuri pentru desfiinţarea lor.

"Am decis constituirea unui Comandament, condus de către prefectul de la Constanţa, Claudiu Palaz, care se va ocupa de pregătirea litoralului, dar şi de identificarea construcţiilor abuzive şi obligarea celor care construiesc abuziv să intre în legalitate, inclusiv prin desfiinţarea acestor construcţii pe cheltuiala celor care încalcă legea", a mai spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici