Udrea, după conferinţa lui Kovesi: Cât tupeu să spui că nu e adevărat că DNA falsifică probe?

Fostul ministru, Elena Udrea, a scris miercuri, pe pagina sa de Facebook, după conferinţa de presă susţinută de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a avut „tupeul” să nege că insituţia falsifică probe, deoare ştie că nu va păţi nimic.

8502 afișări
Imaginea articolului Udrea, după conferinţa lui Kovesi: Cât tupeu să spui că nu e adevărat că DNA falsifică probe?

Udrea, după conferinţa lui Kovesi: Cât tupeu să spui că nu e adevărat că DNA falsifică probe?

„Vedeţi de ce e bine să ai dovezi cu nemernicii ăştia? Că ies cu senitate să repete că o maşinărie stricată, <<DNA nu falsifică probe>>. Asta mergea să o turuiti când v-am zis eu în 2015 că v-a dat bani şi v-a făcut cadouri Dorin Cocoş. Că nu mi-a trecut prin cap să păstrez chitanţe ori să filmez genţile cu bani. Aşa că, doamna procuror Moraru, a închis repede Denunţurile mele. Dar acum, când o ţară întreagă a văzut cum faceţi probe false, cât tupeu să ai să ieşi şi să spui că nu e adevărat??? Vă zic eu cât! Atât tupeu cât îţi da convingerea că orice s-ar întâmpla, oricât de grav ar fi, nu păţeşti nimic. Pentru că cei care te pot trage la răspundere sunt făcuţi pe ei de frică, nişte laşi şi nişte slugi.”, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a adăugat că, în acest moment, contează ce spun şi ce fac cei care conduc ţara, dar că aceştia par să nu existe.

„Ce spun Onea, Kovesi, Portocală etc. în acest moment nici nu mai contează. Contează ce spun şi fac cei care sunt aleşi să conducă ţară, să apere democraţia, să îi reprezinte şi să îi apere cetăţenii şi să îi apere instituţiile. Iar aceştia nu par că există! Dragnea, e atât de laş încât aruncă în aer tot pentru liniştea lui pe care şi-o tot negociază cu Coldea şi Kovesi şi ceilalţi, Johannis nici nu respiră de fricos ce e, Tăriceanu, de unul singur probabil a obosit, opoziţia e de rahat. Orban tremură la gândul că va fi condamnat în apel iar Blaga, cu un dosar pe rol şi el, aşteaptă să rezolve alţii problemele, ca întotdeauna. Halal bărbaţi, halal politicieni, halal lideri, vai de ţară care a încăput pe mâna lor! Nu e de mirare cât de uşor a putut prelua Sistemul puterea în România, cu aşa clasa conducătoare!”, a conchis Elena Udrea.

Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA, a declarat, miercuri, că DNA a acţionat conform legii, nefiind falsificate probe, susţinând că informaţiile din ultima perioadă reprezinta un atac care vizează îngenuncherea statului român şi umilirea societăţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici