Video Udrea: Primăriile vor reabilita faţadele clădirilor şi vor recupera ulterior banii de la proprietari

Autorităţile publice locale vor putea reabilita faţadele clădirilor private din bugetul propriu, urmând să recupereze banii de la proprietari, inclusiv prin executare silită, potrivit unui proiect de lege elaborat de Ministerul Dezvoltării Regionale, a declarat joi ministrul de resort, Elena Udrea.

56 afișări

"Avem o lege, e gata, probabil că va intra miercuri (în Guvern, n.r.) pentru reabilitarea faţadelor, prin care vom obliga proprietarii de imobile să reabiliteze faţadele, acolo unde este cazul, cu sprijinul statului", a spus Udrea la Romanian Construct Forum, organizat de MEDIAFAX.

Ea a adăugat că autoritatea publică locală va putea reabilita clădirile private cu bani proprii, iar apoi va putea recupera sumele investite de la proprietar, inclusiv prin executare silită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici