Udrea: Vom analiza activitatea a 3.000 de angajaţi de la Cadastru, să vedem dacă freacă menta

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Comisiile de buget, finanţe, că va analiza activitatea a 3.000 de angajaţi ai Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară pentru a vedea dacă toţi sunt "utili", sau dacă sunt mulţi care "freacă menta".

814 afișări
Imaginea articolului Udrea: Vom analiza activitatea a 3.000 de angajaţi de la Cadastru, să vedem dacă freacă menta

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

În timp ce le răspundea parlamentarilor la întrebări, Elena Udrea a folosit expresia "a freca menta" în legătură cu angajaţi ai ANCPI, acest lucru generând ilaritate în rândul deputaţilor şi senatorilor din Comisii.

"A venit ANCPI la Ministerul Dezvoltării, de aici creşterea la bunuri şi servicii. ANCPI este o agenţie cu 3.000 de angajaţi. O să ne uităm anul acesta dacă 3.000 de angajaţi chiar sunt utili sau mulţi dintre ei freacă... sunt angajaţi degeaba în agenţie, menta, mă rog. Dacă au ceva de făcut, este în regulă, dacă nu, vom restructura", a spus Udrea.

Bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost aprobat, vineri, fără amendamente, de comisiile de buget-finanţe cu 36 de voturi "pentru" şi 3 voturi "împotrivă", în favoarea acestuia exprimându-se şi majoritatea parlamentarilor opoziţiei.

Bugetul Ministerului Dezvoltării este de 3,45 miliarde de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici