UEFA a inspectat stadiul lucrărilor din Bucureşti, în vederea organizării EURO 2020

UEFA a inspectat, prin 70 de reprezentanţi, stadiul pregătirilor în privirea organizării EURO 2020. Bucureştiul va organiza partide în cadrul turneului final, astfel că a fost nevoită să îmbunătăţească anumite aspecte referitoare la transportul, cazarea şi organizarea suporterilor şi naţionalelor ce vor veni în România. Inspecţia a avut loc în perioada 5-8 noiembrie.

856 afișări
Imaginea articolului UEFA a inspectat stadiul lucrărilor din Bucureşti, în vederea organizării EURO 2020

UEFA a inspectat stadiul lucrărilor din Bucureşti, în vederea organizării EURO 2020

Specialiştii au inspectat obiectivele, în număr de 16, ce fac parte din planul de organizare. Aeroporturile, Gara de Nord, hoteluri, baze de antrenament, pieţe publice şi Arena Naţională au fost obiectivele intrate în atenţia UEFA. Concluziile vor fi trimise Primăriei Bucureşti în următoarea perioadă, iar viitoarea inspecţie a forului european este programată la începutul anului viitor.

”A fost o vizită complexă, pe foarte multe paliere. Oaspeţii de la UEFA au avut peste 100 de interlocutori români cu care au discutat în detaliu planurile pentru organizarea EURO 2020 la Bucureşti. Pregătirile progresează în fiecare zi, iar conlucrarea cu UEFA este permanentă, nu doar pe timpul vizitelor de lucru. Aşteptăm cu interes, dar şi planificăm adecvat, momentul punerii în vânzare a biletelor la meciurile EURO 2020 de la Bucureşti. Prima perioadă de vânzări va fi în vara anului următor pentru meciurile de pe Arena Naţională din datele de 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020”, a declarat Forin Şari, managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la Bucureşti.

Din informaţiile oferite de FRF, transportul suporterilor străini de la cele două aeroporturi, ”Henri Coandă şi ”Aurel Vlaicu”, către centrul Bucureştiului se va face prin intermediul autobuzelor de transport public şi a căii ferate. Federaţia nu menţionează aspecte ale stadiului lucrării magistralei de metrou, dar, din câte se pare, aceasta nu va fi finalizată până în 2020.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici