Video Uite cum se „clatină” legea. Imagini cu un poliţişt local beat au devenit virale pe Facebook | VIDEO

Un poliţist local din comuna constănţeană Cobadin a fost filmat în timp ce era beat şi mergea clătinându-se pe o stradă din oraşul Constanţa. Bărbatul, care în momentul respectiv nu era în timpul serviciului, dar purta uniforma, riscă să fie sancţionat.

232 afișări

Imaginile cu poliţistul local în stare de ebrietate au apărut, joi, pe paginile de Facebook ale mai multor persoane.

În film se vede cum bărbatul, îmbrăcat în ţinuta de poliţist, merge clătinându-se pe o stradă din apropierea Gării CFR din Constanţa.

Primarul comunei Cobadin, Cornel Cocoş, a declarat că bărbatul nu se afla în timpul orelor de program, dar poate fi sancţionat pentru că în momentul respectiv purta uniformă.

„Era în timpul liber, nu era în tură. Se numeşte Grosu Laurenţiu şi necazul lui este că era îmbrăcat în ţinută de poliţist. Noi o să-l băgăm în Comisia de Disciplină acum. Era liber, putea face ce dorea el, dar de ce era în ţinută?”, a declarat primarul comunei Cobadin.

El spune că bărbatul lucrează la Poliţia Locală Cobadin, fiind angajat de aproximativ trei luni.

„Era venit prin transfer de trei luni, de la Băneasa. Nu a făcut probleme, e un băiat liniştit”, a mai spus primarul Cocoş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici