ULTIMA ORĂ Cinci curse AERIENE, redirecţionate de la Cluj la Sibiu, din cauza condiţiilor meteo/ Trafic îngreunat pe drumuri din cinci judeţe

Cinci curse aeriene care ar fi trebuit să aterizeze, sâmbătă seară, pe aeroportul din Cluj-Napoca, au fost redirecţionate către Sibiu din cauza ceţii dense.

4072 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ Cinci curse AERIENE, redirecţionate de la Cluj la Sibiu, din cauza condiţiilor meteo/ Trafic îngreunat pe drumuri din cinci judeţe

ULTIMA ORĂ Cinci curse AERIENE care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj, redirecţionate la Sibiu

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului din Sibiu, până la această oră au fost deviate de la Cluj la Sibiu cinci curse aeriene, din cauza ceţii dense.

Prima aeronavă deviată, care venea de la Frankfurt, a aterizat în jurul orei 18.00, iar pasagerii au fost transportaţi cu autocarele la Cluj.

Meteorologii au emis, sâmbătă seară, noi atenţionări cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe, între care inclusiv Clujul până la ora 23.00.

Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din cinci judeţe, din cauza ceţii

Traficul rutier se desfăşoară, sâmbătă seara, cu dificultate pe mai multe drumuri din cinci judeţe din cauza ceţii, care reduce vizibilitatea sub 150 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri. De altfel, 5 judeţe sunt sub cod galben de ceaţă până la ora 23.00.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, din cauza ceţii dense care a redus vizibilitatea sub 150 de metri, iar pe alocuri sub 50 de metri, traficul se desfăşoară cu dificultate pe mai multe artere rutiere din judeţele Alba, Bistriţa –Năsăud, Cluj, Mureş şi Suceava.

De asemenea, din cauza ceţii dense, mai multe curse aeriene programate să decoleze de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj au redirecţionate spre aeroportul Internaţional din Sibiu şi din Timişoara.

Judeţele Alba, Sibiu, Mureş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud sunt sub cod galben de ceaţă până la ora 23.00. Ceaţa determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici