ULTIMA ORĂ Părinţii Alexandrei Măceşanu, AUDIAŢI la Poliţia Caracal/ Procurorii refac întregul traseu al răpirii

Părinţii Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani din Caracal, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, sunt audiaţi, joi, la Poliţia Caracal, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.

4823 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ Părinţii Alexandrei Măceşanu, AUDIAŢI la Poliţia Caracal/ Procurorii refac întregul traseu al răpirii

ULTIMA ORĂ Părinţii Alexandrei Măceşanu, AUDIAŢI la Poliţia Caracal/ Procurorii refac întregul traseu al răpirii

Surse din anchetă au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că părinţii Alexandrei Măceşanu sunt audiaţi la sediul Poliţiei Caracal. Oamenii legii vor să refacă întregul traseu al Alexandrei din ziua în care a fost răpită.

De asemenea, părinţii Alexandrei sunt întrebaţi dacă doresc să se constituie parte civilă în dosar.

În ceea ce îl priveşte pe Gheorghe Dincă, acesta va participa, joi, la percheziţia informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum şi aparatul de fotografiat şi laptopul, ridicate din casa acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici