Ultima zi de minivacanţă, prima zi de plajă. Turiştii îşi prelungesc sejurul de Rusalii, după ce au încetat ploile

  • Temperaturile ridicate i-au determinat pe turişti să-şi prelungească sejurul la mare.
  • Oana şi-a petrecut ultimele zile pe aplicaţiile de vreme, pentru a vedea dacă vine la mare.
  • Pentru Cornel Lazăr, antreprenor, aceasta este prima zi din minivacanţa de Rusalii.
240 afișări
Imaginea articolului Ultima zi de minivacanţă, prima zi de plajă. Turiştii îşi prelungesc sejurul de Rusalii, după ce au încetat ploile

Ultima zi de minivacanţă, prima zi de plajă. Turiştii îşi prelungesc sejurul de Rusalii, după ce au încetat ploile

Minivacanţa de Rusalii se termină astăzi, dar turiştii au preferat sa-şi prelungească vacanţa datorită vremii însorite. Ultimele zile le-au dat planurile peste cap antreprenorilor de pe litoral şi turiştilor. Ploile abundente i-au ţinut în camerele de hotel şi în mall-uri.

Vreau să-ţi fac cunoştinţă cu Oana. Oana este din Piteşti şi a venit astăzi la mare împreună cu cei doi băieţi ai ei. 

Avea plănuită vacanţa încă de acum o lună, iar ultimele zile şi le-a petrecut urmărind aplicaţiile de vreme. Oana va petrece câteva zile în Mamaia Nord, după care vacanţa ei se mută într-un resort de patru stele din staţiunea Olimp, unde se va întâlni cu mai mulţi prieteni.

„Sunt plăcut surprinsă, nu mă aşteptam să fie atât de cald, vom sta până la finalul săptămânii şi sper să se mai încălzească un pic. Eram cu ochii pe vreme, speram să se încălzească, chiar nu voiam să amânăm momentul.”, a mărturisit o turistă. 

Petruţa este din Bucureşti şi a venit cu întreaga familie la mare. Datorită vremii frumoase, Petruţa şi-a mai prelungit vacanţa cu încă o zi.

„Eram sigură că mă întorc de ieri acasă, dar am văzut că ieri s-a înseninat puţin, am venit cu fetiţele pe plajă, a fost şi ieri ok puţin aşa, o oră au intrat şi-n apă şi eram siguri că astăzi va fi mai frumos şi am rămas.”, a povestit o turistă.

Pentru antreprenorii care administrează plajele, aceasta este prima zi ce le poate aduce profit. Şezlongurile sunt ocupate aproximativ 70 %, iar soarele puternic îi detremină pe turişti să-şi comande cocktailuri reci.  

„Astăzi a început weekend-ul de Rusalii, plaja e aproape plină, lumea are un vibe bun, dar din păcate consumul e mai mare de limonadă şi de cafea, semn că diseară vor pleca spre casă.”, a spus Cornel Lazăr, administrator plajă Ohi-Ohi

Aproximativ 25.000 de turişti sunt pe întregul litoral în ultima zi a minivacanţei de Rusalii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici