Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat despre fostul premier Mihai Tudose că este bine, dar nu mai doreşte să se dea date despre starea sa de sănătate.

1737 afișări
Imaginea articolului Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose

Mihai Tudose nu mai vrea ca medicii să facă publice detalii despre starea lui de sănătate/ Sorina Pintea: „Este bine că s-a terminat bine”

„Mihai Tudose este bine, dar am fost anunţată că nu mai doreşte să dăm date despre starea lui de sănătate, din acest moment. E bine că s-a terminat bine", a declarat, miercuri, la Târgu-Jiu, Sorina Pintea.

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgenţă marţi la spital. Marţi seara, acesta a postat un mesaj pe Facebook, după internarea în spital, precizând că a suferit un mic incident, dar că totul a trecut cu bine şi că în două zile revine "înapoi la treabă".

"Sunt bine! 😊 Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!", a scris, pe Facebook, Mihai Tudose.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, declara, marţi seară, că fostul premier Mihai Tudose este ”în acest moment stabil”, după ce i-au fost montat două stenturi în urma infarctului extins suferit în cursul zilei.

Ministrul a mai spus că fostul premier este în salon şi va rămâne în spital sub supravegherea medicilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici