Ultimul militar rămas în spital după accidentul din Argeş a fost externat

Ultimul militar rămas în spital, după ce a fost rănit în accidentul din Argeş, a fost externat marţi, transmit medicii de la Spitalul Militar.

102 afișări
Imaginea articolului Ultimul militar rămas în spital după accidentul din Argeş a fost externat

Ultimul militar rămas în spital după accidentul din Argeş a fost externat

"La acest moment, ultimul militar din Batalionul 30 Vânători de Munte, victimă a accidentului rutier din data de 29.06.2017, a fost externat din Secţia Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila. Pacientul va continua programul de kinetoterapie pentru recuperarea integrală a funcţionalităţii şi motricităţii degetelor de la mâna stângă", transmit medicii.

Un camion în care se aflau mai mulţi militari a căzut, pe 29 iunie, într-o râpă din localitatea argeşeană Dâmbovicioara. Trei militari au murit, şase au fost transportaţi la Spitalul Militar din Bucureşti, doi la Braşov, unul la Piteşti, un altul neavând nevoie de internare.

Accidentul a general ample dezbateri pe temea înzestrării armatei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici