Umilit în faţa întregii clase. Un elev a fost lovit de colegi şi forţat să facă flotări. Incidentul, filmat şi postat pe Facebook

  • Un elev din Târgovişte a fost lovit şi umilit de colegii săi, în sala de curs
  • Acesta a fost forţat să facă flotări şi genuflexiuni, iar apoi a fost lovit de unul dintre colegi
  • Conducerea şcolii a început o anchetă în acest caz
3243 afișări
Imaginea articolului Umilit în faţa întregii clase. Un elev a fost lovit de colegi şi forţat să facă flotări. Incidentul, filmat şi postat pe Facebook

Umilit în faţa întregii clase

Incidentul petrecut în sala de clasă a fost filmat, iar imaginile au apărut în spaţiul public. În filmul realizat de unul dintre elevi se vede cum un tânăr este obligat de alţi colegi să facă flotări şi genuflexiuni.

„Dacă greşeşte, câte o palmă!”, se aude spunând un băiat.

Apoi, elevul este pus să facă mişcări de box, iar la final este lovit.

În tot acest timp, colegii săi stau în bănci, râd şi nu intervin.

Inspectorul general şcolar al IŞJ Dâmboviţa, Ion Sorin, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul s-a petrecut luni la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto din Târgovişte. Potrivit acestuia, agresorul provine de la un Centru de Plasament.

„Sunt elevi de la Liceul de Transporturi Auto. Cel puţin unul, agresorul, provine de la Centrul de Plasament. Sunt acum la Poliţie. Am vorbit cu directoarea, a fost declanşată o anchetă şi vom vedea ce măsuri se vor lua”, a declarat Ion Sorin.

Directorul Liceului Tehnologic de Transporturi Auto din Târgovişte nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Poliţiştii din Dâmboviţa fac cercetări în acest caz, dar, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, elevul lovit nu vrea să depună plângere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici