Un accident a blocat traficul pe sensul de mers Braşov-Ploieşti

Un accident în care au fost implicate trei maşini a avut loc duminică după-amiază pe DN 1, în judeţul Prahova.

1256 afișări
Imaginea articolului Un accident a blocat traficul pe sensul de mers Braşov-Ploieşti

Imagini arhivă

Potrivit IPJ Prahova, accidentul a avut loc la Buşteni, pe DN1, la km 129+600.

Din primele verificări ale poliţiştilor s-a stabilit faptul că impactul a avut loc între două maşini conduse de doi bărbaţi cu vârstele de 45, respectiv 47 de ani.

În urma accidentului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-o altă maşină condusă de un bărbat în vârstă de 46 de ani.

O femeie în vârstă de 52 de ani a fost rănită şi a fost transportată la spital.

Traficul rutier este restricţionat pe sensul de mers Braşov către Ploieşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
trafic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici