Un accident de muncă i-a fost fatal unui bărbat din Vrancea. Acesta a căzut într-un buncăr adânc de 4 metri

  • Un bărbat din oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea, a murit în urma unui accident de muncă.
  • El a căzut într-un buncăr adânc de 4 metri.
  • Probabil, victima s-a dezechilibrat în timp ce făcea curăţenie în preajma buncărului.
119 afișări
Imaginea articolului Un accident de muncă i-a fost fatal unui bărbat din Vrancea. Acesta a căzut într-un buncăr adânc de 4 metri

Accidentul de muncă s-a produs joi seara şi a fost anunţat la serviciul unic de urgenţă 112.

„La data de 03.09.a.c., ora 20.23, Poliţia Oraşului Mărăşeşti a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că angajatul unei societăţi comerciale din oraş a căzut în interiorul unui buncăr şi a decedat. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 54 de ani, înspre finalul programului de lucru a desfăşurat activităţi de curăţenie în jurul unui buncăr din incinta societăţii, cu o adâncime de aproximativ 4 metri. Bărbatul a fost văzut ultima dată în viaţă de către colegi în jurul orei 17.30, în preajma buncărului în care a fost găsit decedat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Cercetările continuă, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici