Un actor român de stand-up comedy a făcut bani prin YouTube, filmându-se când făcea sport

  • Actorul de stand-up comedy Nelu Cortea a trăit carantina la ţară cu umor
  • Şi-a făcut propria sală de sport din roţi vechi şi a numit-o „Slană Gym”
  • Acesta se pregăteşte acum să facă show-uri la terase
1193 afișări

Nelu Cortea, actorul de stand-up comedy cunoscut în online, a găsit ce să facă în carantină. S-a retras la ţară, lângă Cluj, unde şi-a făcut propira sală de sport din piese vechi găsite în magazia tatălui său.

Ca să îşi înveselească fanii s-a filmat tot timpul şi a postat episoade amuzante pe canalul lui. Aşa a strâns mii de likeuri pe YouTube, iar like-urile i-au adus şi bani.

„Mi-am făcut o mini sală cu roţile de la fosta mea maşină, aştia sunt cleşti de curent, astea sunt de pe vremea lui Ceauşescu, astea iarăşi sunt două capre de pe vremea ceauşistă de la taică-miu împrumutate şi fac sală", a spus Nelu Cortea. 

Acesta a explicat cum a reuşit să treacă peste perioada carantinei. 

„Am avut economii, plus Youtube-ul. Nu m-aş fi gândit că o să contribuie şi Youtube-ul la economiile familiei. Ne-am descurcat, a fost foarte important să îmi ţin mintea şi mâinile ocupate că altfel cred că intram într-o depresie. Unde se vor muta acum spectacolele? Pe terase. Veniţi la show-uri vă rugăm, ne e aşa un dor", a spus Nelu Cortea. 

Actorul de comedie are programate deja zeci de spectacole la terasele din toată ţara.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici