Un alt incendiu a izbucnit în Delta Văcăreşti

Un alt incendiu a izbucnit, sâmbătă, în Delta Văcăreşti din Capitală, flăcările fiind extinse pe o suprafaţă de aproape 3.000 de metri, după ce luni şi marţi alte două incendii au distrus peste 22.000 metri pătraţi de vegetaţie, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

1777 afișări
Imaginea articolului Un alt incendiu a izbucnit în Delta Văcăreşti

Un alt incendiu a izbucnit în Delta Văcăreşti

"Este un incendiu de vegetaţie uscată în Parcul Natural Văcăreşti.La faţa locului au fost trimişi 25 de pomieri care acţionează cu cinci autospeciale de stingere. Incendiul a fost semnalat sâmbătă, în jurul orei 13.00. Suprafaţa afectată în momentul în care au ajuns primele echipaje de pompieri era aproximativ 3.000 mp. Focul este localizat, se lucrează pentru stingerea ultimelor focare", au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali ISU Bucureşti-Ilfov.

Este cel de-al treilea incendiu la Parcul Naţional Văcăreşti în mai puţin de o săptămână. Luni şi marţi s-au produs alte două incendii, în urma acestora fiind distruse aproape 22.000 metri pătraţi de vegetaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici