Un alt incendiu în decurs de 24 de ore de la tragedia din Piatra Neamţ. Doi morţi şi 25 de persoane evacuate, la Galaţi

Două persoane au murit, duminică, în urma unui incendiu într-un apartament dintr-un bloc din Galaţi. Din cauza fumului dens, aproximativ 25 de persoane au fost evacuate.

7905 afișări
Imaginea articolului Un alt incendiu în decurs de 24 de ore de la tragedia din Piatra Neamţ. Doi morţi şi 25 de persoane evacuate, la Galaţi

Un alt incendiu în decurs de 24 de ore de la tragedia din Piatra Neamţ. Doi morţi şi 25 de persoane evacuate, la Galaţi

Potrivit ISU Galaţi, incendiul a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Mihai Petrini, din Galaţi.

Din cauza fumului dens, aproximativ 25 de persoane au fost evacuate.

Pompierii chemaţi să stingă incendiul au scos o femeie de aproximativ 60 de ani intoxicată cum fum, în stop cardio-respirator.

Femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

În acelaşi apartament a fost găsită încă o victimă, carbonizată.

Două autospeciale de stins incendii, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD tip B2 intervin la faţa locului.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit incendiul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mort,
incendiu,
evacuare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici