Video Un alt preot a fost adus la audieri în dosarul fostului episcop de Huşi. Avocat: „Are calitatea de suspect”| VIDEO

  • Sebastian Jitaru, preot condamnat pentru santaj, a fost adus la audieri în dosarul lui Corneliu Onilă, fostul Episcop de Huşi
  • Jitaru are calitatea de suspect, potrivit avocatului său, Carmen Codreanu
  • Preotul a fost condamnat alături de alţi doi prelaţi, pentru că l-au şantajat pe Onilă
1584 afișări
Sebastian Jitaru, unul dintre cei trei preoţi condamnaţi pentru şantaj în dosarul în care a fost implicat fostul episcop de Huşi Corneliu Onilă  a fost adus şi el la audieri. Anchetatorii vor să afle informaţii în dosarul în care Onilă a fost azi reţinut pentru act sexual cu un minor. 
 
Potrivit apărătorului său, Jitaru este suspect în dosar. 
 
"Clientul pe care eu îl asist şi îl reprezint, domnul Jitaru şi-a rezervat dreptul la tăcere. Are calitatea de suspect momentan", Carmen Codreanu, avocatul lui Jitaru.
 
Corneliu Onilă, fostul Episcop de Huşi, a fost reţinut azi pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.
 
În vara anului trecut, procurorii  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au solicitat redeschiderea dosarului în care fostul Episcop de Huşi,Corneliu Onilă a fost cercetat pentru act sexual cu minori. Dosarul a fost iniţial deschis după declanşarea scandalului în care au fost implicaţi fostul Episcop şi alţi trei preoţi care l-au şantajat pe Onilă. Pentru că nu ar fi avut suficiente probe, cauza a fost clasată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici