Un alt urs a fost lovit mortal de o maşină, în Mureş. Cum a fost găsit animalul

Un urs a fost lovit sâmbătă de o maşină pe un drum din judeţul Mureş. Animalul a plecat din locul în care a fost lovit, dar a fost găsit mort la câţiva kilometri.

8306 afișări
Imaginea articolului Un alt urs a fost lovit mortal de o maşină, în Mureş. Cum a fost găsit animalul

Încă un urs a fost lovit mortal de o maşină, în Mureş

Prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că o maşină a lovit în localitatea Suseni un urs.

„Imediat am declanşat procedura pe care am aprobat-o în asemenea cazuri. Într-un timp foarte scurt echipajul de Poliţie din zonă s-a deplasat acolo şi mi-a confirmat cazul”, a spus prefectul.

Poliţiştii i-au spus prefectului că ursul lovit nu a mai fost găsit la locul accidentului.

Ulterior, autorităţile au găsit animalul mort, la câţiva kilometri distanţă. Ursul mort a fost preluat de paznicii de vânătoare din zonă.

Ultimul caz de urs lovit de o maşină în judeţul Mureş s-a înregistrat în urmă cu o săptămână, în localitatea Găieşti, când primele informaţii arătau că animalul a murit, însă reprezentanţii Prefecturii Mureş au constatat că era viu. Înainte de acest caz, un urs a fost lovit de maşină în judeţul Harghita şi a agonizat aproape o zi la locul accidentului. Apoi, ursul a fost împuşcat de vânători.

Anterior, un alt urs fusese lovit mortal de o maşină, în comuna Ghindaru din judeţul Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
masina,
mures,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici