Video Un angajat al aeroprtului Otopeni a fost diagnosticat cu COVID-19

Un angajat al aeroportului Otopeni a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus, surse oficiale din companie declarând că acesta este la spital.

659 afișări

Purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, a declarat în mai multe intervenţii televizate că va fi efectuată o anchetă epoidemiologică.

Într-un comunicat de presă, compania anunţă că, în vederea informării publicului asupra pericolului generat de coronavirus şi asigurării unei distanţe suficiente, de minim 2 metri, între pasagerii care tranzitează aeroportul Henri Coandă, au fost amplasate în întreg terminalul – în special în zonele unde se aşteaptă pentru diversele formalităţi – diverse mijloace de informare. Acestea sunt: afişe, marcaje cu text lipite pe pardoseală, clipuri video difuzate pe monitoare dedicate. Totodată, se transmit constant informaţii pe sistemul de sonorizare şi personalul aeroportuar comunică pasagerilor necesitatea păstrării distanţei.

Având în vedere faptul că, recent, declaraţia pe proprie răspundere a tuturor pasagerilor care sosesc în ţară trebuie verificată şi avizată, sub semnătură, de personalul DSP, durata pentru controlul documentelor în zona frontierei a crescut substanţial.

În aceste condiţii, începând de luni, în aeroport au fost dispuse măsuri suplimentare, după cum urmează: În cazul sosirii a două curse simultan, vor fi utilizate două fluxuri de control diferite; În cazul suprapunerii mai mult de două curse la sosiri, pasagerii celei de a treia curse (şi ai următoarelor) vor aştepta în avion eliberarea unui flux de control; Pe culoarul de sosiri vor fi amplasate benzi de delimitare a liniilor de aşteptare şi va fi suplimentat personalul aeroportuar din zonă; În urma discuţiilor cu reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, în aceeaşi zonă vor acţiona şi poliţişti de frontieră; Se va creşte frecvenţa de difuzare a anunţurilor audio

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici