Un angajat al Termocentralei Mintia a fost confirmat cu COVID-19. Sindicalist: Contacţii lui sunt la muncă

  • Un angajat al Termocentralei Mintia a fost confirmat cu COVID-19.
  • Liderul Sindicatului Solidaritatea Hunedoara, Cristian Iştoc, susţine că toţi ceilalţi angajaţi cu care persoana infectată cu noul coronavirus a intrat în contact muncesc în regim normal de lucru.
206 afișări
Imaginea articolului Un angajat al Termocentralei Mintia a fost confirmat cu COVID-19. Sindicalist: Contacţii lui sunt la muncă

„La Termocentrala Mintia avem un salariat confirmat cu coronavirus, dar contacţii direcţi sunt la lucru. DSP nu a luat nicio măsură, conducerea CEH la fel. (...) Discriminare sau intenţia clara de a opri termocentrala?”, susţine Iştoc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici