Un angajat al uneia din firmele lui Umbrărescu şi-a dat foc pentru că nu şi-ar fi primit salariul

Un bărbat de 39 de ani Focşani, angajat la una din firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, şi-a dat foc, vineri, într-o parcare din Adjud, nemulţumit că nu şi-ar fi primit drepturile salariale, muncitorul fiind transportat la spital cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului.

428 afișări
Imaginea articolului Un angajat al uneia din firmele lui Umbrărescu şi-a dat foc pentru că nu şi-ar fi primit salariul

Un angajat al uneia din firmele lui Umbrărescu şi-a dat foc pentru că nu şi-ar fi primit salariul (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Duţă, incidentul a avut loc într-o parcare din Adjud, transmite corespondentul MEDIAFAX

Astfel, bărbatul s-ar fi stropit cu benzină, apoi şi-a dat foc, în semn de protest faţă de unele probleme financiare.

“După sosirea la faţa locului a poliţiştilor, bărbatul şi-a dat foc, iar poliţistul care a încercat să-i ia sticla în care probabil se afla benzină a suferit arsuri pe antebraţul stâng şi gambă”, a declarat Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea.

La sosirea echipajului SMURD, flăcările care îl cuprinseseră pe bărbat fusesră deja stinse, el fiind transportat la spitalul din Adjud, cu arsuri pe aproape 60% din suprafaţa corpului.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul şi-a dat foc pentru că nu şi-ar fi primit toţi banii pentru munca depusă la firma omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, unde este angajat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici