Un argeşean şi-a bătut calul şi l-a tranşat în mijlocul drumului- VIDEO

Un bărbat din oraşul argeşean Ştefăneşti şi-a bătut calul cu toporul, după care l-a tranşat în mijlocul drumului, marţi seară, în timp ce se îndrepta spre casă, localnicii şi concubina argeşeanului susţinând că acesta nu este la prima faptă de acest gen.

971 afișări
Imaginea articolului Un argeşean şi-a bătut calul şi l-a tranşat în mijlocul drumului- VIDEO

Un argeşean şi-a bătut calul cu toporul şi l-a tranşat în mijlocul drumului

"Eu am mai văzut cai bătuţi sau cai loviţi, dar cai măcelăriţi în stradă, în asemenea hal, eu nu am mai văzut niciodată. Oamenii spun că bărbatul venea de la câmp cu atelajul încărcat cu bălegar, iar la un moment dat, într-o pantă din apropierea casei, cabalina, o iapă în vârstă de aproximativ trei ani, pe care stăpânul o striga Puşa, nu a mai putut să urce, iar una dintre explicaţii este faptul că animalul nu mai mâncase de mai multe zile, fiind sleit de puteri. Aşa spun oamenii de aici şi concubina bărbatului", a declarat dr Elena Manole, medic veterinar.

Ulterior, bărbatul a lovit calul cu toporul în cap în plină stradă, l-a doborât la pământ şi l-a tranşat în stradă, iar la venirea medicilor veterinari şi a poliţiştilor stăpânul animalului a fugit, ascunzându-se în pădurile din jurul localităţii.

Video Ştirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici