Un austriac şi-a violat cele două fiice timp de 40 de ani

Un austriac de 80 de ani este bănuit că şi-a abuzat sexual cele două fiice timp de 40 de ani, a anunţat joi poliţia din provincia nordică Haute-Autriche.

39 afișări

Bărbatul şi-ar fi violat şi şi-ar fi supus la violenţe psihice cele două fiice, în prezent în vârstă de 53 şi 45 de ani, abuzurile fiind din anii 1970 până în luna mai a acestui an, a arătat poliţia într-un comunicat.

El le-ar fi interzis, totodată, fiicelor orice contact social, ameninţându-le mereu cu arma.

Cele două femei au povestit că trebuia să doarmă pe o bancă de lemn din bucătăria aparţinând casei familiei.

Mama, decedată în 2008, a fost de asemenea victima acestor fapte. Situaţia a fost descoperită în luna mai, după ce fiica cea mare şi-a respins tatăl când acesta a avut o nouă tentativă de viol, doborându-l la pământ, potrivit poliţiei.

Incapabil să se ridice, bărbatul a fost găsit două zile mai târziu de către o asistentă socială care venea regulat la domiciliul bătrânului. Cele două femei au refuzat să îl ajute pe tatăl lor să se ridice, a precizat poliţia.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri, iar de acum va sta într-un azil de bătrâni, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Hermine Prokesch.

Instanţa a deschis o anchetă. Bărbatul nu a fost arestat, dar i s-a interzis să se întoarcă la domiciliu pentru cel puţin şase luni, au arătat reprezentanţii instanţei, pentru AFP.

Acest caz aminteşte de un altul de incest în Austria, acela al lui Josef Fritzl, care şi-a sechestrat fiica şi cei şapte copii ai lor, timp de peste 24 de ani. Josef Fritzl, de 76 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă în martie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici