Un avion Tarom pe ruta Turcia-Timişoara a oprit de urgenţă la Bucureşti. Pasagerii au fost debarcaţi pentru o altă aeronavă

  • Avionul se întorcea din Antalya şi trebuia să ajungă la Timişoara
  • Defecţiunile aerului condiţionat au obligat pilotul să aterizeze la Bucureşti
  • Pasagerii vor fi îmbarcaţi pe alt avion
433 afișări

Pasagerii unei curse Antalya-Timişoara au trebuit să coboare din avion la Bucureşti din cauza unor probleme ale aeronavei. Avionul a oprit de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă.

187 de pasageri au fost debarcaţi urmând a se îmbarca pe o altă aeronavă TAROM care va ateriza ulterior. Cursa trebuia să aterizeze la 12.30 la Timişoara, însă în timpul zborului a apărut o defecţiune la bord.

Aerul condiţionat nu mai funcţiona, iar atmosfera în cabină devenise foarte încinsă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici