Un băiat de 15 ani din Bistriţa-Năsăud a murit după ce a fost lovit de fulger pe câmp

Un adolescent de 15 ani, din localitatea Dipşca, judeţul Bistriţa-Năsăud, a murit, luni seară, în timpul unei furtuni care l-a surprins pe câmp, martorii afirmând că a fost lovit de fulger. Echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a reuşit să-l resusciteze.

159 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 15 ani din Bistriţa-Năsăud a murit după ce a fost lovit de fulger pe câmp

Un băiat de 15 ani din Bistriţa-Năsăud a murit după ce a fost lovit de fulger pe câmp (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Virginia Rodica Roşca, incidentul a avut loc pe un câmp din localitatea Dipşa, în timpul unei furtuni băiatul de 15 ani fiind lovit de fulger, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Adolescentul era cu vacile la păscut, iar la mică distanţă au fost şi alţi loalnici, care spun că au văzut când fulgerul l-a lovit pe băiat, acesta căzând la pământ.

Oamenii au sunat la 112, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului a încercat să resusciteze victima, dar nu a reuşit, băiatul fiind declarat mort.

Adolescentul era elev în clasa a IX-a la un liceu cu profil agricol din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici