Noi informaţii de la Bacău, unde un bărbat a ţinut ostatici şi a omorât doi muncitori. Soţia agresorului a fost reţinută

  • Un bărbat din Bacău a ţinut ostatici şi apoi a omorât doi muncitori care renovau apartamentul din care fusese evacuat.
  • Agresorul este în spital, după ce a fost împuşcat de mai multe ori de forţele de intevenţie.
  • Soţia bărbatului a fost reţinută, luni seara, ea fiind acuzată de complicitate cu agresorul.
24854 afișări
Imaginea articolului Noi informaţii de la Bacău, unde un bărbat a ţinut ostatici şi a omorât doi muncitori. Soţia agresorului a fost reţinută

Sursa foto: Mediafaxfoto

Soţia bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori care renovau un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, a fost reţinută pentru 24 ore.

Femeia este acuzată de că a fost complicele soţiului său în răpirea celor doi muncitori, ea fiind în aparamentul crimei. Marţi va fi prezentată Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

VEZI AICI VIDEO | Bărbatul care i-a sechestrat şi ucis pe cei doi muncitori din Oneşti ameninţa pe Facebook cu 3 ani în urmă: „Cu armă de foc voi face şi eu dreptate”

Adjunctul Poliţiie Române, chestorul de poliţie Florentin Brăcea, merge la Bacău, unde va conduce verificările în urma tragediei de la Oneşti. Din echipa de verificare mai fac parte chestorul de poliţie Alexandru Scurtu, directorul SIAS -IGPR şi comisarul-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe, directorul adjunct al DIC - IGPR.

Tragedia de la Oneşti scoate la iveală şi lipsuri ale Poliţiei Române. Ar fi putută fi evitată tragedia? Cel mai probabil, da. Mai ales că la intervenţie au participat numeroşi oameni ai legii. Valeriu Şuhan, de la Monitorul Siguranţei Cetăţeanului, a căutat explicaţii pentru evenimentul nefericit. Citeşte în continuare...

Primele imagini ale intervenţiei din blocul din Oneşti surprind haosul. Deşi teoretic se ştia că unul dintre muncitori fusese înjunghiat, poliţiştii intră zgomotos în scara blocului. La scurt timp se aud primele împuşcături. În tot acest timp, pe stradă sunt mai multe persoane, iar forţele de ordine încearcă să disperseze mulţimea curioasă.

Agresorul este în spital, după ce a fost împuşcat de mai multe ori de forţele de intevenţie, când au intrat în apartamentul în care i-a înjunghiat pe muncitori, după ce îi ţinuse ostatici.

Bărbatul de 68 de ani a intrat în apartamentul în care a comis cele două crime pentru că era supărat că fusese evacuat în urmă cu o perioadă de timp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici