Video Un bărbat a ajuns la spital după un accident în lanţ pe Autostrada A1, deoarece era atent la un alt accident - FOTO, VIDEO

Un bărbat de circa 40 de ani a ajuns, luni, rănit la UPU Argeş, după un accident în lanţ pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în care au fost implicate trei maşini, în condiţiile în care, potrivit poliţiştilor, victima, aflată la volanul unuia dintre autoturisme, era atentă la accidentul anterior.

2685 afișări

Luni, trei maşini au fost avariate şi o persoană rănită, în urma unui accident în lanţ produs pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers spre Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit poliţiştilor, de vină pentru carambol a fost un şofer care a pierdut controlul volanului, el fiind atent la un accident care se produsese anterior.

"Un echipaj SMURD a preluat o victimă, un bărbat de aproximativ 40 de ani, rănit într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Bărbatul, care prezintă suspiciune de fractură de membre, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Argeş", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Bărbatul rănit în urma accidentului în lanţ era atent la accidentul anterior, soldat cu doi răniţi, produs tot pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, dar în sensul de mers către Capitală, în care au fost implicate două autocamioane.

"Am fost solicitaţi să intervenim în jurul orei 9.00 la un accident între un camion şi un TIR. Am intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi cu un modul de descarcerare şi două ambulanţe SMURD. A fost nevoie ca şoferul din camion să fie descarcerat de colegii mei. Acesta este inconştient. Rănit este şi şoferul TIR-ului, are traumatism cranio-facial. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Argeş", a spus Epure.

Din cauza primului accident, traficul pe Autostrada A1, pe sensul de mers spre Bucureşti, este blocat de la ora 9.00 şi, potrivit poliţiştilor, pentru că vehiculele de mare tonaj sunt încărcate cu marfă, cel puţin câteva ore se va circula pe ruta alternativă DN7.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici