Un bărbat a ascuns moartea mamei sale pentru a-i încasa pensia. Cine a observat dispariţia femeii

Un bărbat din Galaţi a ascuns moartea mamei sale pentru a-i încasa pensia, iar cadavrul în descompunere a fost ţinut într-o cameră a locuinţei celor doi. Adevărul a ieşit la iveală după patru luni, în momentul în care poştaşul le-a spus poliţiştilor că nu a mai văzut-o pe beneficiara pensiei.

2032 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a ascuns moartea mamei sale pentru a-i încasa pensia. Cine a observat dispariţia femeii

Un bărbat a ascuns moartea mamei sale pentru a-i încasa pensia. Cine a observat dispariţia femeii

Incidentul a avut loc în comuna Smârdan. Poştaşul i-a informat pe poliţişti că din luna martie nu a mai văzut-o pe femeia de 78 de ani şi că în această perioadă i-a înmânat pensia fiului beneficiarei.

Miercuri seara, poliţiştii de la postul comunal s-au deplasat la locuinţa celor doi şi într-o cameră au descoperit cadavrul în descompunere.

„Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au fost sesizaţi de factorul postal care îşi desfăşoară activitatea pe raza comunei Cuza Vodă, cu privire la faptul că, de aproximativ 4 luni, nu a mai înmânat pensia unei femei, de 78 de ani, din localitate, pe care nu a mai văzut-o la domiciliu, ci fiului acesteia, în vârstă de 45 de ani, împreună cu care locuia. Poliţiştii s-au deplasat imediat la domiciliul persoanei în cauză unde, într-o cameră, au descoperit corpul neînsufleţit al acesteia, aflat într-o avansată stare de descompunere”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

 

Taguri:
cadavru,
casă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici