Un bărbat a evadat din Centrul de Reţinere al Poliţiei Dolj

  • Un bărbat de 23 de ani a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.
  • Efective de poliţie de la toate structurile au fost mobilizate.
559 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a evadat din Centrul de Reţinere al Poliţiei Dolj

Foto: Andrei Sorin Cruţan

Andrei Sorin Cruţan, în vârstă de 23 de ani, din comuna Unirea, a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Tânărul are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.

În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă.

Bărbatul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

În momentul evadării, el fusese adus în centru pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

La ora transmiterii ştirii, poliţiştii îl caută pe tânărul evadat, fiind mobilizate efective de poliţie de la toate structurile.

De asemenea, au fost instituite filtre rutiere, pe raza întregului judeţ pentru depistarea tânărului şi luării măsurilor legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici