Un bărbat a fost arestat pentru că şi-a ucis concubina cu o sabie improvizată

Un bărbat de 49 de ani, din comuna Matca, a fost arestat preventiv, sâmbătă, după ce şi-a ucis concubina cu o sabie improvizată, de tip macetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

272 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost arestat pentru că şi-a ucis concubina cu o sabie improvizată

Un bărbat a fost arestat pentru că şi-a ucis concubina cu o sabie improvizată

Potrivit anchetatorilor, totul a pornit de la o ceartă violentă între cei doi, iar bărbatul a luat o sabie improvizată şi a lovit-o pe femeie de mai multe ori în zona capului.

„S-a emis un mandat de arestare faţă de un bărbat de 63 de ani, din comuna Matca, suspectat că şi-a ucis concubina de 49 de ani cu mai multe lovituri. Suspectul a folosit o sabie improvizată de tip macetă”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Oana Hâncu.

În timpul atacului, victimei i-au fost retezate trei degete.

Agresorul şi victima aveau împreună un copil de şase ani care în momentul tragediei nu se afla acasă.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vecinii care au auzit ţipetele femeii au sunat la numărul unic de urgenţă 112. Medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul femeii.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta. Surse din cadrul anchetei susţin că între cei doi existau frecvent scandaluri, deoarece victima consuma mult alcool.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici