Un bărbat a fost găsit mort în staţia de metrou Theodor Pallady din Capitală

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov a fost solicitat, joi la prânz, pentru un bărbat căruia i s-a făcut rău pe o bancă din staţia de metrou Theodor Pallady din Capitală, echipajul constatând că bărbatul este decedat.

500 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost găsit mort în staţia de metrou Theodor Pallady din Capitală

Un bărbat a fost găsit mort în staţia de metrou Theodor Pallady din Capitală (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Bărbatul a coborât din metrou şi s-a aşezat pe bancă. După aproape o oră, angajaţii de la firma de pază s-au întrebat de ce acesta nu se mai mişcă de pe bancă, ei constatând că decedase, povestesc martorii.

Când a ajuns echipajul de ambulanţă, bărbatul era decedat de aproape o oră, astfel că au fost chemaţi legiştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici