Un bărbat a fost lovit de tramvai, pe trecerea de pietoni, în Bucureşti. Vatmanul spune că nu l-a observat

Un bărbat a fost lovit, luni dimineaţă, pe o trecere de pietoni din Capitală, de un tramvai al cărui vatman spune că nu a văzut că cineva se angajase în traversare. În urma accidentului, circulaţia tramvaielor a fost blocată aproape o oră şi jumătate, anunţă Brigada Rutieră Bucureşti.

1609 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost lovit de tramvai, pe trecerea de pietoni, în Bucureşti. Vatmanul spune că nu l-a observat

Accidentul a avut loc în jurul orei 08:00, pe Bulevardul Timişoara, din Bucureşti. Un bărbat de 33 de ani, care traversa pe la trecerea de pietoni, a fost acroşat de un tramvai.

"Pietonul traversa regulamentar strada, pe la trecere. Vatmanul spune că nu l-a observat şi s-a trezit pur şi simplu cu el în faţa tramvaiului. Circulaţia a foat blocată până la ora 09:10, pentru efectuarea cercetărilor la faţă locului. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu consumase băuturi alcoolice", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, comisarul Ovidiu Munteanu.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar, pentru investigaţii amănunţite. Iniţial, el a refuzat să fie dus la unitatea sanitară.

Pe toată perioada efectuării cercetărilor la faţă locului, circulaţia tramvaielor 8, 25 şi 35 a fost blocată pe sensul spre Piaţa Huwe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici