Un bărbat a fost prins circulând cu 201 km/h pe un drum naţional

Un sucevean care a fost prins circulând cu 201 km/h pe drumul naţional DN 2, în judeţul Suceava, a fost sancţionat cu amendă şi i s-a reţinut permisul de conducere.

1164 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost prins circulând cu 201 km/h pe un drum naţional

Un bărbat a fost prins circulând cu 201 km/h pe un drum naţional (Imagine: Adriana Neagoe/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, Serviciul Rutier a constatat că viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare, alături de indisciplina pietonilor, constituie principalele cauze ale accidentelor rutiere grave.

El a arătat că pentru a depista şoferii care conduc maşinile cu viteză peste cea stabilită prin legislaţie, în ultimele două zile, Serviciul Rutier din IPJ Suceava a organizat acţiuni pentru combaterea excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN2 şi DN17.

În urma acestei acţiuni au fost constatate două infracţiuni, au fost date 328 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 92.950 lei, dar au fost reţinute şi 25 de permise de conducere, din care 14 pentru viteză excesivă şi 11 pentru depăşiri neregulamentare.

Între persoanele care au rămas fără permis este bărbatul din comuna suceveană Dorneşti care a fost depistat în timp ce conducea un Audi A4 cu 201Km/h pe drumul naţional DN 2, a precizat Epureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici