Un bărbat a fost reţinut după ce a distrus maşina poliţiei

Un bărbat de 33 de ani din comuna ieşeană Deleni a fost reţinut, sâmbătă seară, pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, după scandalul care a avut loc la un bar din comună, când o maşină a Poliţiei a fost distrusă.

163 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost reţinut după ce a distrus maşina poliţiei

Un bărbat a fost reţinut după ce a distrus maşina poliţiei

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău a declarat corespondentului MEDIAFAX că vineri seară “a existat un incident de o amploare relativ mare” la un bar din localitatea Poiana-Deleni, judeţul Iaşi.

“Din păcate, la intervenţia poliţiei, persoanele aflate acolo nu au avut atitudinea care ar fi trebuit. Ca atare, în acest moment s-a înregistrat cauză penală, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe (...) trei acte materiale, distrugere două acte materiale, tulburarea ordinii şi liniştii publice - un act material. Şi, din păcate cel mai grav , se efectuează cercetări în momentul de faţă şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, comis bineînţeles în dauna unei persoane vătămate care ar putea fi poliţist de poliţie judiciară”, a declarat Mona Alexa, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Audierile în acest dosar s-au încheiat sâmbătă seară după ora 18.

Potrivit anchetatorilor, deşi au fost luate declaraţii de la mai multe persoane, una singură este suspectată pentru toate cele patru infracţiuni. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, reţinut pentru 24 de ore.

În acest dosar sunt depuse plângeri din partea persoanelor care au fost lovite, dar şi din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, pentru că s-a distrus şi s-a degradat şi o autospecială a Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici