Un bărbat a fost reţinut după ce a instigat pe internet la nerespectarea măsurilor anti-COVID-19

Un bărbat din Dâmboviţa a fost reţinut după ce a instigat pe reţelele de socializare la distrugere, la violenţe împotriva forţelor de ordine şi la nerespectarea măsurilor anti-COVID-19, în contextul protestelor organizate în ultimele zile.

676 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost reţinut după ce a instigat pe internet la nerespectarea măsurilor anti-COVID-19

Poliţiştii din Dâmboviţa s-au sesizat din oficiu în acest caz şi au deschis un dosar penal pentru instigare publică.

Oamenii legii au stabilit că, duminică şi luni, bărbatul de 39 de ani ar fi postat pe o reţea de socializare mai multe mesaje prin care ar fi instigat la acte de violenţă împotriva forţelor de ordine, la acte de distrugere a unor bunuri, precum şi la nerespectarea măsurilor impuse pentru combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în contextul protestelor organizate în ultimele zile.

Bărbatul a fost dus la audieri la sediul Poliţiei, iar ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore.

Miercuri, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici