Un bărbat a fost reţinut după un scandal într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce, sâmbătă seară, a fost agresiv cu alte persoane aflate la cumpărături într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei, dar şi cu angajaţii magazinului, după ce spărsese o sticlă de vin, potrivit Poliţiei Capitalei

12781 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost reţinut după un scandal într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei

Un bărbat a fost reţinut după un scandal într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, mai mulţi oameni au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au reclamat faptul că, într-un supermarket din sectorul 1, un client este agresiv cu celelalte persoane aflate la cumpărături, dar şi cu angajaţii magazinului.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti din cadrul Secţiei 4, care l-au imobilizat pe bărbatul agresiv şi au dus mai multe persoane la subunitatea de poliţie pentru audieri.

"Din primele date a rezultat că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a spart o sticlă de vin, iar un agent de pază i-a atras atenţia. În momentul în care bărbatul a început să se manifeste agresiv faţă de paznic, mai mulţi clienţi ai magazinului au intervenit în sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit şi angajaţi ai societăţii ce asigura paza magazinului, fiind apelată şi poliţia. În urm acestui conflict, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale", potrivit Poliţiei Capitalei.

Totodată, având în vedere că o poartă de control a fost deteriorată, reprezentanţii societăţii comerciale au formulat plângere.

Bărbatul a fost reţinut pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici