Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care circulă cu viteză excesivă, în Dolj. Omul legii a ajuns la spital

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, este cercetat penal de poliţiştii din Dolj, după ce a lovit cu maşina un poliţist aflat în misiune. Omul legii a ajuns la spital, transmite corespondentul Mediafax.

106 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care circulă cu viteză excesivă, în Dolj. Omul legii a ajuns la spital

Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care circulă cu viteză excesivă, în Dolj. Omul legii a ajuns la spital

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Florentina Popescu, a declarat, corespondentului Mediafax, că accidentul a avut loc marţi, în oraşul Filiaşi, unde poliţistul era într-o acţiune de depistare a şoferilor care circulă cu viteză excesivă.

Tocmai unul dintre aceştia l-a lovit pe omul legii.

”Marţi, un echipaj al formaţiunii rutiere din cadrul Poliţiei oraşului Filiaşi se afla într-o acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de viteza excesivă. La un moment dat, poliţiştii au observat că pe sensul dinspre Craiova spre Filiaşi un autoturism se deplasa cu viteză pe banda a doua. Unul dintre poliţişti a coborât din autospecială pentru a-i face acestuia semn să oprească pentru control. În acel moment, un şofer, care se deplasa cu autoturismul pe prima bandă, s-ar fi speriat când poliţistul a coborât din maşină, a pierdut controlul volanului şi l-a lovit pe acesta cu aripa stânga faţă şi cu oglinda, l-a proiectat pe parbriz, apoi pe carosabil”, a declarat Florentina Popescu.

Ea a adăugat că poliţistul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova pentru investigaţii medicale, însă nu a rămas internat, rănile acestuia nefiind grave.

Şoferul care l-a lovit, un bărbat de 62 ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Bărbatul nu consumase băuturi alcoolice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici