Un bărbat a murit călcat de tramvai, marţi seară, în Capitală

Un bărbat şi o femeie au fost loviţi de tramvai, marţi seară, pe bulevardul 1 Decembrie, în zona Piaţa Trapezului, bărbatul fiind scos mort de sub vehicul după aproximativ o jumătate de oră, iar femeia ajungând la spital, cu leziuni la cap şi membrele inferioare.

12094 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit călcat de tramvai, marţi seară, în Capitală

Un bărbat a murit călcat de tramvai, marţi seară, în Capitală (Imagine: ratb.stfp.net)

În accident au fost implicaţi un bărbat de aproximativ 65 de ani şi o femeie de 42 de ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Laura Snae, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a produs la staţia 1 Decembrie după ce bărbatul şi femeia au coborât dintr-un tramvai care venea dinspre Piaţa Titan. Ei traversau neregulamentar, pe linia de tramvai, când au fost loviţi de un tramvai 27 care venea din sens opus. Vatmanul a fost supus etilotestului, rezultatul fiind alcoolemie 0.

Bărbatul a fost găsit sub tramvai inconştient de pompierii care au intervenit la faţa locului.

Pompierii au acţionat pentru ridicarea tramvaiului cu un cric hidraulic şi perne pneumatice. După aproximativ o jumătate de oră, bărbatul a fost scos, iar la scurt timp a fost declarat decedat.

Femeia a fost găsită conştientă de pompieri. Ea a suferit leziuni la cap şi membrele inferioare şi a fost transportată la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Circulaţia tramvaielor pe sensul de mers înspre Piaţa Titan a fost întreruptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici