Video Un bărbat a murit, după ce şoferiţa maşinii în care se afla a intrat într-un stâlp

Femeia, aflată în stare de inconştienţă, a fost preluată de un elicopter SMURD.

421 afișări

Pompierii au fost chemaţi sâmbătă să intervină la un accident rutier produs pe Calea Aradului, în localitatea Periam.

„S-au deplasat de urgenţă la faţa locului 10 pompieri din cadrul Staţiei Sânnicolau Mare cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi 2 ambulanţe SAJ. În autoturism se aflau 3 persoane, dintre care, 2 victime rămase blocate. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD Arad. La sosirea echipajelor la locul accidentului, un bărbat (aproximativ 65 ani) a fost declarat decedat, iar o altă victimă, o femeie, în stare de inconştienţă, a fost preluată de către elicopterul SMURD. O tânără în vârstă de aproximativ 16 ani a fost evaluată medical la locul intervenţie, suferind atac de panică”, transmite ISU Timiş.

Poliţiştii precizează că femeia, în vârstă de 48 de ani, a condus un autovehicul pe DJ682 dinspre localitatea Periam către Arad, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici