Un bărbat a murit, iar o femeie este în stare gravă la spital, după ce s-au răsturnat cu maşina, în judeţul Olt

Un bărbat din Slatina a murit, marţi, în comuna Găneasa-Olt, după ce s-a răsturnat într-un canal, pe Drumul Naţional 65, cu autoturismul pe care îl conducea, o femeie care se afla cu el fiind grav rănită şi transportată la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

361 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit, iar o femeie este în stare gravă la spital, după ce s-au răsturnat cu maşina, în judeţul Olt

Un bărbat a murit, iar o femeie este în stare gravă la spital, după ce s-au răsturnat cu maşina, în judeţul Olt

Reprezentanţii ISU Olt au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 65, la ieşirea din comuna olteană Găneasa. Autoturismul condus de bărbat a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un canal, care preia apă de la precipitaţii şi de la topirea zăpezii.

„La sosirea echipajelor de salvare au fost găsite două persoane în autoturism. Este vorba despre un bărbat, care era decedat, şi de o femeie, care era blocată în interior. Victimele nu erau încarcerate, ci doar prinse în centurile de siguranţă. Femeia a fost transportată la UPU Slatina, de un echipaj SMURD”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu.



Cele două persoane care se aflau în autoturism nu aveau asupra lor acte de identitate, potrivit celor de la ISU. Cazul a fost preluat de poliţişti, care urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici