Un bărbat a murit într-un incendiu produs la Gura Humorului

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, a fost găsit joi de pompieri mort în dormitorul său, cuprins de flăcări.

169 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit într-un incendiu produs la Gura Humorului

Un bărbat a murit într-un incendiu produs la Gura Humorului

Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost anunţat în jurul orei 5.30, în oraşul Gura Humorului.

„Pompierii militari s-au deplasat la faţa locului, au pătruns în interior, unde ardeau elemente combustibile din dormitor. Din nefericire, au identificat şi o victimă inconştientă, un bărbat de aproximativ 70 de ani. Echipajul SAJ, aflat la faţa locului, a declarat decesul acestuia”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Incendiul a fost lichidat şi s-a manifestat doar în dormitor, de unde au ars obiecte de mobilier, covorul şi altele.

Apartamentul era inundat cu fum şi nu a fost nevoie de evacuarea altor persoane.

Primele cercetări au arătat că incendiul a avut drept cauză probabilă căldura emanată de un radiator supraîncălzit, pe care se aflau textile.

 

 

 

Taguri:
incendiu,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici