Un bărbat a murit într-un tramvai după ce a făcut stop cardiorespirator

Un bărbat de 50 de ani din oraşul Galaţi a murit miercuri seara într-un tramvai, un echipaj SMURD a sosit imediat la faţa locului, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1363 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit într-un tramvai după ce a făcut stop cardiorespirator

Un bărbat a murit într-un tramvai după ce a făcut stop cardiorespirator

Un bărbat de 50 de ani din oraşul Galaţi a murit miercuri seara într-un tramvai. El călătorea cu vehiculul electric al societăţii locale în momentul când i s-a făcut rău şi a leşinat. Ceilalţi călători au sunat la numărul unic de urgenţă 112 iar echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului deoarece incidentul s-a produs chiar în vecinătatea Spitalului de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi.

Medicii care au răspuns apelului de urgenţă au încercat să resuscite victima chiar în tramvai. Intervenţia a durat aproape o oră, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat. Ulterior s-a stabilit că decesul a survenit în urma
unui stop cardio respirator.

„Un bărbat de 50 de ani care circula cu tramvaiul şi căruia i s-a făcut rău a fost observat de un pasager care a sunat la 112. Acolo s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare timp de 40 de minute dar fără succes. S-a declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

La faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti, inclusiv criminalişti care trebuie să stabilească dacă este vorba despre o moarte suspectă.

Circulaţia auto pe strada pe care s-a produs incidentul s-a desfăşurat cu dificultate aproximativ două ore, perioadă în care traficul a fost dirijat de poliţişti de la Serviciul Rutier. Tramvaiele, în schimb, au fost blocate pentru a permite medicilor să facă manevre de resuscitare şi poliţiştilor să deruleze primele cercetări.

„Stimaţi călători, vă anunţăm că tramvaiele care deservesc traseele nr.7 si 39 prezintă întârzieri în graficul de circulaţie din cauza unor evenimente independente de noi. Întrucât un călător aflat într-un tramvai care circula pe traseul nr.39 a acuzat stări de rău a fost necesară intervenţia echipelor SMURD. Blocajul s-a creat pe strada Frunzei, în zona Mc Donalds”, se arată într-un comunicat de presă al societăţii de transport public din Galaţi.

Cercetările vor continua pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului din tramvai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici