Un bărbat a tras cu pistolul spre un bloc unde se jucau mai mulţi copii. A fost deranjat de zgomot

  • Un bărbat a tras cu pistolul spre un bloc unde se jucau mai mulţi copii.
  • Bărbatul a fost deranjat de gălagia făcuta de copii.
  • Pistolul folosit este unul neletal cu gaze.
2331 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a tras cu pistolul spre un bloc unde se jucau mai mulţi copii. A fost deranjat de zgomot

Foto: Mediafax

Un bărbat din Sectorul 5 din Bucureşti a tras cu un pistol spre un bloc unde se jucau mai mulţi copii. A fost deranjat de zgomotul făcut de aceştia.

Poliţiştii Secţiei 24 au fost sesizaţi că un bărbat, care locuieşte în zonă, a tras cu un pistol în direcţia unui bloc unde se jucau mai mulţi copii.

Bărbatul, de 35 de ani, a fost prins iar poliţiştii au constatat că acesta ar fi tras cu pistolul deranjat de zgomotul produs de copiii care se aflau pe stradă.

Pistolul folosit este unul neletal, cu gaze, supus autorizării şi era deţinut în mod ilegal.

Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost acuzat de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uzul de armă fără drept şi a fost plasat sub controlul judiciar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici